Plavková sezóna s CBD

Je to tu. Každoroční stres spojený s odhalováním těla, přichází léto! A první věta, kterou vám chceme předat je, že beach body má každý. Stačí mít tělo a jít na pláž. Všechno je tedy v nejlepším pořádku, pokud nás tedy přes hranice pustí.

 

Pokud se ale opravdu necítíte fit a chcete po lockdownu zlepšit svou fyzičku a tím i postavu, můžete číst dál. 

image0_5

 

Představte si, že vaše tělo dostává denně dávku stresového hormonu. Deadliny v práci, skřípající vztahy, hrůza z dovolené, změn nebo třeba stěhování. Takové tělo, které si myslí, že je na pokraji války, si nezačne v pohodě ubírat (tedy spalovat tuky), když se přece blýská na horší časy. A když ještě přidáte nedostatek spánku a uberete výrazně jídla, budete akorát unavení a zničení, rozhodně ne hubení. Nehledě na to, že spousta lidí se ve stresu nárazově přejídá. O jojo efektu jste taky určitě slyšeli.

image2_7

 

Pokud se ale budeme tělu věnovat, zdravě jej vyživovat a přidáte do toho ještě CBD. Dalším plusovým bodem může být omezení alkoholu, pokud se potřebujete večer uklidnit, nemusíte si už otevřít kalorické víno, ale přírodní alternativu. A tělo má našlápnuto k rovnováze. Nebude mít důvod obalovat se tukem. A vás nezaskočí úzkosti a deprese podpořené nebo dokonce způsobené nedostatkem sebelásky. V tu chvíli můžete začít řešit více stravu a pohyb. Bez pohybu to totiž taky nejde. 

image5_2

 

Hubnutí a tvarování postavy je běh na dlouhou trať. Pokud se běhat opravdu vydáte, máte dobře našlápnuto! Nenuťte se. Nebaví vás běhat? Co pak třeba badminton, ale pořádně v tempu! Nebo plavání, zumba nebo nějaká sestava cviků, která na vás omylem vyběhne na Youtube. Omezte sladké a smažené jídla, ale nebrečte, když na oslavě vybílíte talíře. Nikdo není dokonalý, v oblasti stravování už vůbec ne. 

image3_6

 

Pokud si ale dokážete uvědomit, proč tohle děláte (opravdu potřebujete jen zapůsobit na cizí lidi v bazéně nebo chcete bez zadýchání vyběhnout se psem kopec i na podzim?) o motivaci mít nouzi nebudete. 

 

Mimochodem, všechny tvary jsou krásné. Ano, i ty vaše.

image4_4

 

Zpět do obchodu